Τα φιλικά προετοιμασίας της, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ολοκλήρωσε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.
Την Τετάρτη (19/10) το μεσημέρι, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, δίνοντας το τελευταίο τους «τεστ», ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων τους για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Σε ένα φιλικό με χαρακτήρα κοινής προπόνησης με την Κηφισία, ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι προχώρησε σε νέες δοκιμές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του Θρύλου, μερικές ημέρες πριν από την πρεμιέρα της Volley League.
Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό είναι, ότι ο Δημήτρης Γκαράς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα φιλικά με τον Θρύλο. Την Δευτέρα (24/10, 16:00) ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» του φετινού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Μίλωνα, για την 1η αγωνιστική.

- Κάτοικοι της Κυψέλης για ζημιές από τα έργα για το Μετρό: «Δεν θα πληρώσουμε την κατασκευή του Μετρό με τις ζωές μας»
- Το φρούτο που λειτουργεί ως φυσικό «Viagra» – Πώς συμβάλει στη βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων των ανδρών
- Χαλαρές στιγμές για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η βουτιά του Greek Freak σε καταγάλανα νερά (vid)







