Το απαράμιλλο μάθημα αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς, που άφησε με τον γραπτό του αποχαιρετισμό ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης υπογραμμίζει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Αναφέρει συγκεκριμένα:
«Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε πρόωρα από κοντά μας διαγράφοντας μια πορεία ζωής εμπνευσμένη από τα ιδεώδη του ολυμπισμού και των υψηλών στόχων. Δίνοντας μάχες με γενναιότητα.
»Τον ευχαριστούμε όλοι οι Έλληνες, που ανέβασε την ελληνική σημαία ψηλά. Τον ευχαριστούμε όμως και για το απαράμιλλο μάθημα αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς, που μας άφησε με τον γραπτό του αποχαιρετισμό.
»Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους πολιτικούς συνοδοιπόρους του στον ΣΥΡΙΖΑ».

- ΗΠΑ: Προπονήτρια μπάσκετ κατηγορείται για σχέση με 18χρονο και ζητά απόσυρση των κατηγοριών – «Δεν είχα καμία εξουσία πάνω του»
- Sold out το ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Γιορτή για την κατάκτηση της EuroLeague
- Σοκ στην Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο 12χρονος μαθητής μετά από άγριο bullying που δέχθηκε στο σχολείο του
