Άνοιξε σήμερα και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21–Επίδομα Παιδιού, προκειμένου οι δικαιούχοι που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2022, να υποβάλουν και να ξεκινήσει η διαδικασία της καταβολής της 5ης δόσης, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).
Οι δικαιούχοι του επιδόματος μπορούν να υποβάλουν την αίτηση στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ (idika.gr) ή μέσω του διαδικτυακού τόπου www.opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής της αίτησης Α21 επιτρέπει, μέσω εκτεταμένων ηλεκτρονικών διασταυρώσεων με διαθέσιμες βάσεις δεδομένων άλλων φορέων και υπηρεσιών, τον έλεγχο της ακρίβειας και της ορθότητας των δηλούμενων στοιχείων και πληροφοριών κατά το στάδιο υποβολής της αίτησης.
Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη
- Ο Μέσι αναλαμβάνει την Κορνεγιά: Νέος ιδιοκτήτης της Καταλανικής Ομάδας στη Γ’ Ισπανίας
- Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός 38χρονης από τον σύντροφό της και η αντίδρασή της – «Είναι καλός άνθρωπος» είπε το θύμα
- Ανακαλύφθηκε το θαλάσσιο «νεκροταφείο» που «κατάπιε» πάνω από 130 πλοία και αιώνες ναυτικής ιστορίας
