Ατυχος στάθηκε ο Τόμας Βατσλίκ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τσεχίας με την Ελβετία για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League, καθώς τραυματίστηκε στον δεξί ώμο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος στην εθνική ομάδα της Τσεχίας, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους και πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έγινε αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Γίντριχ Στάνεκ.

Ενας τραυματισμός, που όπως είναι απόλυτα λογικό, έχει σημάνει «συναγερμό» στο μεγάλο λιμάνι, καθώς ο Τόμας Βατσλίκ είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ και οι άνθρωποι των πρωταθλητών περιμένουν τα νεότερα από την κατάσταση του έμπειρου τερματοφύλακα, ο οποίος φέτος έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα ερυθρόλευκα, ενώ πέρσι είχε συνολικά 44 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μια δύσκολη μέρα για τους διεθνείς του Ολυμπιακού, καθώς εκτός από τον Τσέχο πορτιέρο τραυματίστηκε επίσης ο Ουί-Τζο Χουάνγκ στο φιλικό της Ν. Κορέας με το Καμερούν, αλλά και ο Ντορόν Λάιντνερ στον αγώνα της Κ21 του Ισραήλ με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας.