Σκυλιά κρατούνταν κάτω από άθλιες συνθήκες σε παράνομο χώρο στην Φιλιππιάδα, ενώ οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ είναι ανατριχιαστικές.
Νεκρά τετράποδα υπήρχαν ανάμεσα σε άλλα αδέσποτα, ενώ Δήμος και φιλόζωοι αλληλομηνύονται αφού όλοι αρνούνται την ευθύνη φροντίδας των άτυχων σκύλων.
Οι εικόνες σοκάρουν. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, υπάρχουν σκυλιά διαφόρων ηλικιών και μεγεθών. Πίνουν νερό από βρώμικα σκεύη, ενώ στον χώρο υπάρχουν διάφορα πεταμένα αντικείμενα και σκουπίδια.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο (Προσοχή σκληρές εικόνες)




- Μητσοτάκης για την επιστολική ψήφο: Από τις επόμενες εκλογές οι Έλληνες του εξωτερικού θα ψηφίζουν από τον τόπο κατοικίας τους
- ΔΥΠΑ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για πρόγραμμα κατάρτισης με επίδομα έως 750 ευρώ – Η ημερομηνία
- Μεντιλίμπαρ: «Αυτό που χρειάζεται είναι η υπομονή μέσα στο παιχνίδι – Πάντα δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»






