Η Tesla, παρά τις καθυστερήσεις της στα μελλοντικά πρότζεκτ της, δείχνει αποφασισμένη να …ξεκολλήσει από την μικρή γκάμα των μοντέλων της και να την εμπλουτίσει με ένα αυτοκίνητα, τα οποία έχει πολυδιαφημίσει τα τελευταία χρόνια ( έχοντας δημιουργήσει μια ανυπόφορη φήμη, πριν βγουν στους δρόμους). Σήμερα, η αμερικάνικη φίρμα, που κερδίζει σε πωλήσεις στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, διαθέτει τέσσερα μοντέλα. Είναι το Model 3, το Model S και δύο SUV, το Y και το X.  To 2023 ίσως να είναι η πιο παραγωγική χρονιά για την Tesla, μιας και ήδη έχει στα σκαριά άλλα τρία με τέσσερα μοντέλα που περιμένουν στην σειρά για να μπουν σε τροχιά παραγωγής. Το πρώτο μοντέλο που θα λανσαριστεί, έως τα μέσα του 2023 θα είναι το Cybertruck, ένα εκκεντρικό σε σχεδίαση pick up , που έχει κάνει την εμφάνιση του κατά τη διάρκεια της κορωνοεποχής, αλλά όπως διαφαίνεται ο Ελον Μασκ είναι πλέον πεπεισμένος να το τρέξει στις βιτρίνες των αντιπροσωπειών του στα μέσα του 2023.

Ο πήχης θα ανέβει ακόμη πιο ψηλά με την Tesla Roadster. Το νέο Roadster , παρόλο που παρουσιάστηκε πριν από μερικά χρόνια – και είχε μπει στο …ψυγείο αναμονής – τελικώς, είναι πιθανόν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του ότι θα αποδίδει 2.000 ίππους!

Επίσης, μέσα στο 2023 αναμένεται να κυκλοφορήσει και το Tesla Semi, η ηλεκτρική νταλίκα, που θα κινείται από τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες. Θα είναι ένα φορτηγό που θα μπορεί να καλύψει μικτό φορτίο έως 36 τόνους.