Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζοσέ Μπότο βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ΦΚ Σαρίγια από τα Εμιράτα με σκοπό να προχωρήσει στην απόκτηση του 29χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, Μπερνάρντ Ανίτσιο Καλντέιρα Ντουάρτε.

Όπως έγινε γνωστό, ο βιρτουόζος Βραζιλιάνος θέλει να φύγει από τη νυν ομάδα του, ενώ το ίδιο επιδιώκει και ο σύλλογός του. Μάλιστα, η Σαρίγια καλύπτει το μεγαλύτερο ποσό του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έκανε επίσημη πρόταση για να τον κάνει δικό του άμεσα. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του βορρά είναι διατεθειμένος να πληρώσει 1.000.000 € για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου του Μπερνάρντ και η ομάδα του παίκτη φαίνεται πως έχει δεχτεί να πληρώσει τα υπόλοιπα χρήματα.

Δεν «παίζει» μόνος του

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν «παίζει» μόνος του για τον 29χρονο 14 φορές διεθνή με την εθνική Βραζιλίας, καθώς η Σαρίγια έχει πρόταση και από τη Γαλατασαράι. Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν είναι διατεθειμένη να τον δώσει στην Τουρκία και προτιμάει τον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν «δουλέψει» αρκετά την περίπτωση του Μπερνάρντ τις τελευταίες μέρες, ενώ και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή του στην Ευρώπη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εντυπωσιακές παραστάσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ το το 2013 η Σαχτάρ Ντόνετσκ έβγαλε από τα ταμεία της 25.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της. Στην Ουκρανία ο Βραζιλιάνος έκανε όργια έχοντας 156 ματς σε πέντε χρόνια, ενώ σκόραρε 28 φορές και μοίρασε 35 ασίστ, με αποτέλεσμα να κληθεί και στην εθνική ομάδα της σελεσάο.

Το 2018 έμεινε ελεύθερος από τη Σαχτάρ και μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Έβερτον, όπου έμεινε μέχρι και πέρσι, έχοντας 84 ματς, 8 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Από πέρσι αγωνίζεται στα Εμιράτα και τη Σαρίγια, η οποία κατέβαλε 1.000.000 ευρώ στα «ζαχαρωτά», ενώ έχει 32 ματς, 7 γκολ και 5 ασίστ. Φυσικά αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να τον αποκτήσει πρόκειται για μια μεταγραφή από το πάνω ράφι που ανεβάζει επίπεδο τη μεσοεπιθετική πλευρά του Δικεφάλου του βορρά.

Δείτε βίντεο