Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας τον Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος αντικαθιστά τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο των Πειραιωτών.
Ο Ισπανός τεχνικός θα μιλήσει για πρώτη φορά ως προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος, την Τετάρτη (3/8). Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό στις 16:30 στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Σλόβαν (4/8, 22:00), ενώ μαζί του θα είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (4/8, 22.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa League.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τετάρτη 3/8
16:30: Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Κάρλος Κορμπεράν και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
19:00: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
Πέμπτη 4/8
22:00: Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας («Γ. Καραϊσκάκης»)
Η συνέντευξη Τύπου της Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (3/8) στις 19:30, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», και η προπόνησή της στις 20:00, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.
- Sold Out το ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Costa Navarino, Peloponnese, Greece 2026 – 1.650 Τριαθλητές από 74 χώρες από όλο τον κόσμο
- Παγκράτι: 50χρονος έστειλε 23χρονη στο νοσοκομείο για μια θέση πάρκινγκ – Της έσπασε το πόδι
- Οι αρχαιότερες πατημασιές στην ιστορία βρέθηκαν δίπλα σε προϊστορική λίμνη (pics – vid)






