Σε μια σημαντική αλλαγή προχώρησε η ΕΠΟ όσον αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Όπως έγινε γνωστό σήμερα (22/7) μετά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στην οποία και λήφθηκαν οι αποφάσεις για την πραγματοποίηση του θεσμού στην νέα σεζόν, το εκτός έδρας γκολ δεν θα ισχύει.
Έτσι λοιπόν, από την 6η φάση της διοργάνωσης, από όπου και ξεκινούν οι διπλοί αγώνες, δεν θα υπερισχύει το εκτός έδρας γκολ.
Και συνεπώς «στην περίπτωση που υπάρξουν δύο όμοια αποτελέσματα, στον δεύτερο αγώνα ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν πάλι δεν αναδειχθεί νικητής, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία των πέναλτι», αναφέρει χαρακτηριστικά η προκήρυξη.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, το «εκτός έδρας» γκολ ήταν κανονικά σε ισχύ, ωστόσο πλέον αυτό δεν θα υπάρχει.

- Τραγωδία στη Λέσβο: «Είμαστε σε σοκ, όλα μαζί τα κάναμε» – Συντεντριμμένοι οι φίλοι των δύο παιδιών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο
- Γυναίκα – «φάντασμα» η μητέρα της 3χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ – Ανύπαρκτη στη χώρα με στοιχεία μιας άλλης
- Καμπάνα στην ΑΕΚ από τη ΔΕΑΒ για τα περιστατικά πριν το ματς με Ολυμπιακό







