Την Τρίτη (12/7) η ΑΕΚ αναχωρεί για την Ολλανδία όπου μέχρι τις 29 του μήνα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» με προορισμό το Άλκμααρ φαίνεται πως θα είναι τελικά και ο Νόρντιν Άμραμπατ.

Ο Ολλανδομαροκινός έχει επιστρέψει στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες και είναι γνωστό από το τέλος της προηγούμενης σεζόν πως θέλει να αποχωρήσει λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Ο έμπειρος άσος δεν έχει κάποιο παράπονο από την ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχει ένα θέμα που τον αναγκάζει να γυρίσει στην Ολλανδία, γι’ αυτό και… ψάχνεται για επιστροφή στην Ουτρέχτη.

Παρ’ όλα αυτά, στην Ένωση κάνουν ό,τι μπορούν για να του αλλάξουν άποψη μιας και ο Ματίας Αλμέιδα τον θέλει και τρέφει μεγάλη εκτίμηση για την προσωπικότητα και τις ικανότητές του. Η ΑΕΚ προσπαθεί να διαμορφώσει έτσι τις συνθήκες ώστε να τον πείσει να μείνει και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή για την Ολλανδία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει και στην ΑΕΚ. Πάντως είναι ένα πρώτο βήμα για ανατροπή της κατάστασης μιας και το προηγούμενο διάστημα φαινόταν πως δεν υπήρχε περίπτωση να αποτελέσει ξανά μέλος της ομάδας.