Μια λευκή Ferrari που φέρεται να χάλασε και έμεινε στην άκρη του δρόμου ήταν η αιτία που δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο οδηγός της λευκής Ferrari 488 Spider σταμάτησε στην άκρη του δρόμου αργά το μεσημέρι της Τρίτης, λίγο πριν το τούνελ στα Κωνσταντινουπολίτικα.
Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μεγάλο μποτιλιάρισμα από τα διερχομένα αυτοκίνητα, τα οποία έσπευδαν να θαυμάσουν το εντυπωσιακό αυτοκίνητο.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της ακινητοποίησης της λευκής Ferrari, που πιθανότατα οφείλεται σε κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα ή ακόμη και, όπως αναφέρουν πολλοί στα social media, ακόμη και σε έλλειψη βενζίνης.
Δείτε βίντεο από το συμβάν:
- Σύλληψη 26χρονου που προκάλεσε τροχαίο προκειμένου να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο – Τραυμάτισε αστυνομικό
- Στο κατώφλι του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου: Όλοι εναντίον όλων μετά το σύνθημα επίθεσης κατά του Ιράν
- Το Ιράν απειλεί όλες τις αμερικανικές βάσεις που βρίσκονται στην εμβέλειά του – Η Σούδα στο στόχαστρο;






