Στο προσκήνιο βρίσκεται ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αφεθεί ελεύθερος από το πρωί του Σαββάτου με με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Μετά από βίντεο που φέρεται να δείχνει τον λαϊκό τραγουδιστή να βιαιοπραγεί σε βάρος της πρώην συντρόφου του, νέα φωτογραφία-ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στη φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε το newsit, φαίνεται η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, να φέρει μώλωπες στο πρόσωπό της. Συγκεκριμένα, η γυναίκα φαίνεται να έχει σημάδια από χτυπήματα κάτω από τα μάτια και στα χείλη της.

Το βίντεο και η φωτογραφία ενισχύουν τις καταγγελίες τις πρώην συντρόφου, εφόσον βέβαια αποδειχθεί ότι και στα δύο ντοκουμέντα, δράστης είναι  λαϊκός τραγουδιστής.

Η φωτογραφία:

Το βίντεο-σοκ

Σύμφωνα με την καταγγελία της συντρόφου του, ο τραγουδιστής την τράβηξε από τα μαλλιά, την χτύπησε και την έβρισε χυδαία, ενώ όπως τόνισε και ο δικηγόρος της, δεν είναι η πρώτη φορά που η πελάτισσά του δέχτηκε βίαιη συμπεριφορά και έγινε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας. Σύμφωνα με την ίδια, ο άνθρωπος που την χτύπησε είναι ο τραγουδιστής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από ένα προποτζίδικο και σε αυτό, εμφανίζεται το ζευγάρι να προχωράει, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά.

Λύτρας: Έχω φωτογραφία της που είναι χτυπημένη

Ο Απόστολος Λύτρας εκπροσωπεί την πρώην σύντροφο του Θέμη Αδαμαντίδη σε αυτή την υπόθεση.

Οι δηλώσεις του Λύτρα για την υπόθεση Κίρκη – Αδαμαντίδη:

«Ήρθα με την καταγγέλλουσα χθες πρώτη φορά σε επαφή και ξέρω ότι υπάρχει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τί έχει συμβεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε συνέχεια ότι μία γυναίκα, δήθεν την βίασαν, δήθεν την χτύπησαν δήθεν το ένα ή το άλλο, αυτά είναι ντροπή και κάποια στιγμή περνάμε τα όρια. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά βίας στο παρελθόν, δεν είναι το πρώτο και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γι’ αυτά. Έχω φωτογραφία της κυρίας ότι είναι πάρα πολύ χτυπημένη. Προς το παρόν δεν έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας για να συνεχίσει: «Ποιο είναι το θέμα; Ότι πρέπει να μπούμε σε μία λογική ότι μία γυναίκα χτυπήθηκε μόνη της και πήγε και το κατήγγειλε; Για ποιόν λόγο να το κάνει; Έχει μάρτυρες και το βίντεο που αποδεικνύει τι συνέβη. Η μήνυση είναι ψευδέστατη, δεν υπάρχει έγκλημα, δεν του πήρε ποτέ χρήματα η κυρία του Θέμη Αδαμαντιδη. Η κυρία είναι σπίτι της δεν κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο, δεν την έχει αναζητήσει κάποιος».