Ο άνδρας που προσπάθησε να πνίξει το παιδί του μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών. Το βίντεο που κατέγραψε τη σοκαριστική σκηνή κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η μητέρα που φαίνεται στο βίντεο να προσπαθεί να σώσει το παιδί από τα χέρια του πατέρα του, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί θα το εξετάσει ιατροδικαστής για να φανεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δείτε το βίντεο

Στην μήνυση η 34χρονη αναφέρει ότι ο πατέρας άρπαξε το παιδί από το λαιμό και προσπάθησε να το πνίξει βάζοντας τα δάκτυλα του μέσα στο στόμα του, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το βίντεο-ντοκουμέντο.

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση των περαστικών που κατάφεραν έπειτα από μάχη που έδωσαν να πάρουν το παιδί από τα χέρια του πατέρα του πριν αυτός να ολοκληρώσει την πράξη του.

Οι περαστικοί ήταν αυτοί που ακινητοποίησαν τον άνδρα μέχρι στο σημείο να φτάσουν αστυνομικοί και να του περάσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι φαίνεται πως έχει πέντε παιδιά, ενώ ο πατέρας είχε κάνει χρήση ναρκωτικών όταν μετέβη στο ξενοδοχείο που διέμενε η σύντροφός του. Εκεί άρχισε να χτυπά επίμονα την πόρτα του δωματίου, και όταν η γυναίκα του άνοιξε, άρπαξε το παιδί και επιχείρησε να εξαφανιστεί.

Η μητέρα τον ακολούθησε και συνέβησαν όλα αυτά που είδαμε στο βίντεο.