Λίγο πριν τις 12:30 ο 53χρονος άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους στο Κουκάκι έφτασε στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί.

Ειδικότερα, ο 53χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για τη δολοφονία της 46χρονης συζύγου του στο Κουκάκι.

Ο άνδρας που ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημά του, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Κατά δήλωση του ίδιου όταν έφυγε από το σπίτι όπου δολοφόνησε τη σύζυγό του οδήγησε το αυτοκίνητό του στον γκρεμό στην παραλιακή, γιατί όπως ισχυρίζεται ήθελε να αυτοκτονήσει.

Ήθελε να φύγει

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος, είπε στους αστυνομικούς: «Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα».

Η 46χρονη εν διαστάσει σύζυγός του ήθελε να φύγει, γεγονός που σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο δράστης, του «θόλωσε το μυαλό».

Φοβέριζε τα παιδιά

Λάβρος κατά του γυναικοκτόνου παρουσιάστηκε ο αδερφός του θύματος που μίλησε στο Star. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο συζυγοκτόνος φοβέριζε τα παιδιά τους, ενώ την ίδια την είχε απειλήσει πολλές φορές.

Παράλληλα έκανε έκκληση σε όσους βιώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές να μιλούν σε ανθρώπους που εμπιστεύονται: «Παιδιά μιλήστε, βγείτε έξω, μιλήστε, μιλήστε με ανθρώπους. Πείτε το πρόβλημά σας, πάντα θα υπάρχει κάποιο αυτί που θα σας ακούσει. Έστω και μια ψυχή να σώσουμε.

Τι φταίνε τώρα αυτά τα δύο παιδάκια. Την ψυχή αυτού του παιδιού ποιος θα την επουλώσει; Υπάρχει τρόπος να επουλωθεί αυτή η ψυχή, αυτό το σοκ που βίωσε αυτό το παιδί. Μια κουβέντα μόνο «μιλήστε»… ‘Όταν συσσωρεύεται ένα πρόβλημα είναι μια πληγή: όσο την ξύνεις, αίμα θα βγάζει. Ένα μήνυμα πρέπει να περάσει στην κοινωνία: να μιλήσουμε».