Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ο Εθνικός μας αγώνας έγινε θεσμός. Και μετά την περσινή του επιστροφή ,φέτος, πατάει περισσότερο γκάζι.

Η χθεσινή παρουσίαση, στο ΟΑΚΑ είχε εκπλήξεις, μιας και το κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, θα στηθεί μια φαντασμαγορική υπερειδική διαδρομή στις 8 Σεπτεμβρίου,την ημέρα που θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα. Ο αγώνας εκκινεί, λοιπόν, στις 8 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου!

Και η χώρα μας θα γίνει πρωταγωνιστής σε εκατοντάδες χώρες, σε όλο τον κόσμο και σε εκατομμύρια ανθρώπους που θα δουν από τις οθόνες τους την Ιτέα, την Ελλάδα, τα βουνά, την Αθήνα!

Οι καλύτεροι οδηγοί ράλλυ στον κόσμο, τα πιο άρτια τεχνολογικά αυτοκίνητα στην πενηντάχρονη ιστορία του WRC θα δώσουν το παρόν, σε έναν θεσμό, σε έναν αγώνα,  για τέσσερις ημέρες, και σε  μια μοναδική παράσταση στην ΕΚΟ Super Special Stage @ Olympic Stadium, μπροστά στα μάτια δεκάδων χιλιάδων θεατών.

«Φέρνουμε το Ράλλυ των Θεών στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ», δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αγώνα, προσθέτοντας: «Το διαρκώς αναβαθμιζόμενο Ολυμπιακό Στάδιο θα “αποχωριστεί” για λίγο το γρασίδι για μια ασφάλτινη διαδρομή συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων, και θα ανοίξει τις πύλες του σε κάθε φίλο του σπορ, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας, φέρνοντας τη δράση μπροστά από την άνεση των κερκίδων του». Πρόθεση της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα είναι η υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ να αποτελέσει το αποκορύφωμα της χρονιάς για τον ελληνικό αθλητισμό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στο σύνολό του και, ως εκ τούτου, οι τιμές των εισιτηρίων, που ξεκίνησαν να πωλούνται  έχουν ως τιμή εκκίνησης τα 10 ευρώ! Αξίζει να αναφερθεί πως περισσότερα από 40.000 εισιτήρια θα έχουν μέση τιμή 18,5 ευρώ.