Η Λίβερπουλ επικράτησε της Βιγιαρεάλ (2-3) και στο Ceramica,  σφραγίζοντας την παρουσία της στον τελικό του Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ… διάλεξε αντίπαλο, εκφράζοντας την επιθυμία του οι κόκκινοι να βρουν απέναντί τους στον τελικό του Παρισιού την Ρεάλ.

Ο Αιγύπτιος δεν ξεχνάει τη συνάντηση των δυο ομάδων το 2018, δείχνοντας πως θέλει εκδίκηση για την τότε χαμένη ευκαιρία της Λίβερπουλ.

«Θέλω την Ρεάλ στον τελικό. Μας νίκησαν ήδη μία φορά στον τελικό, οπότε ας ξαναπαίξουμε.

Είμαστε στον τελικό του Champions League για τρίτη φορά σε πέντε χρόνια και όλοι είναι χαρούμενοι στα αποδυτήρια τώρα. Απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές και από την Τετάρτη συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Τότεναμ.

Ήταν δύσκολα τα πράγματα στο πρώτο μέρος αλλά στο ημίχρονο μάς μίλησε ο προπονητής και μιλήσαμε μεταξύ μας. Είμαστε τοπ ομάδα και ξέραμε πως θα αντιδράσουμε. Αυτό έκανε ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη μας

Ο στόχος μας σίγουρα είναι το κουαντράπλ. Πάντα θέλω το Champions League και την Premier League. Ως παίκτης, πάντα θέτω στόχους πριν από την έναρξη κάθε σεζόν.

Έχω μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου. Πριν αρχίσει αυτή η σεζόν, ήθελα 40 γκολ και 10 ασίστ».