Ένας παραλίγο σοκαριστικός τραυματισμός πήγε να συμβεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σενεγάλη και το Πράσινο Ακρωτήρι, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κόπα Άφρικα.
Συγκεκριμένα, ο Σαντιό Μανέ πήγε να διεκδικήσει την μπάλα, που βρισκόταν στον αέρα, μαζί με τον τερματοφύλακα του Πράσινου Ακρωτηρίου, Μποζίνια.
Ο Μποζίνια έκανε μια απρόσεκτη έξοδο, με αποτέλεσμα να ρίξει… κουτουλιά στον άσο της Λίβερπουλ, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος.
Ευτυχώς για τον Μανέ το χτύπημα δεν αποδείχθηκε σοβαρό καθώς συνέχισε να παίζει κανονικά, ενώ ο τερματοφύλακας αποβλήθηκε για την ενέργειά του, αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες.
Δείτε το βίντεο:
Pancada forte de Vozinha em Sadio Mané. Goleiro foi expulso, deixando Cabo Verde com 9, e o atacante do Liverpool marcou pouco depois
— Leonardo Bertozzi (@lbertozzi) January 25, 2022
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις για Λιόλιο: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Θρίλερ με την πτώση 30χρονης από τον 4ο όροφο κτιρίου στην Αθήνα – Τι δείχνει βιντεοληπτικό υλικό που έχουν οι Αρχές
- Αταμάν: «Δεν είμαι ευχαριστημένος που παίζουμε στα Play-In, αλλά οι στόχοι μας είναι ακόμα εκεί»






