Τα νοσοκομεία εμφανίζουν μεγάλη πίεση τις τελευταίες δύο εβδομάδες, εξαιτίας των πολλών εισαγωγών με την παραλλαγή Όμικρον και κατ’ επέκταση των πολλών διασωληνώσεων.
Για την πίεση που δέχεται το νοσοκομείο Αττικόν τις τελευταίες εβδομάδες, με 100% πληρότητα στη ΜΕΘ μίλησε ο καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Ηρακλής Τσαγκάρης.
Πολλά ράντζα εξαιτίας της Όμικρον
Πρόσθεσε μάλιστα, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ότι έχουν γίνει 80 εισαγωγές στις 3 τελευταίες εφημερίες που για το μέγεθος του νοσοκομείου είναι πάρα πολλές ενώ ανέφερε ότι έχουν αναπτυχθεί πάρα πολλά ράντζα προκειμένου να καλύψουν τα non κόβιντ περιστατικά.
- Διαβάστε επίσης: Κοροναϊός – Άρχισε η εισαγγελική έρευνα για τις VIP ΜΕΘ – «Υγειονομικοί μάς επιβεβαιώνουν» λέει ο Γιαννάκος
Δήλωσε μάλιστα ότι στις 11 τελευταίες νοσηλείες διασωληνωμένων ασθενών τα 7 περιστατικά ήταν Δέλτα και τα 4 Όμικρον.

- ΗΠΑ: Προπονήτρια μπάσκετ κατηγορείται για σχέση με 18χρονο και ζητά απόσυρση των κατηγοριών – «Δεν είχα καμία εξουσία πάνω του»
- Sold out το ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Γιορτή για την κατάκτηση της EuroLeague
- Σοκ στην Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο 12χρονος μαθητής μετά από άγριο bullying που δέχθηκε στο σχολείο του







