Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αργολίδας από την είδηση της αυτοκτονίας του 49χρονου από τον Ίναχο, εργαζόμενου σε εργοστάσιο στην περιοχή του Ναυπλίου.
Όλα, σύμφωνα με πληροφορίες του pna.gr έγιναν τόσο ξαφνικά και οι άνθρωποι του εργοστασίου, στην περιοχή του Αργολικού, δεν έχουν μπορέσει να ξεπεράσουν το σοκ από την αυτοκτονία του συναδέλφου τους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο αυτόχειρας έφτασε στο εργοστάσιο με το αγροτικό του όχημα το πρωί της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου και αμέσως ανέβηκε στα γραφεία της επιχείρησης όπου με όπλο έβαλε τέλος στην ζωή του.
Στο εργοστάσιο βρίσκονται αξιωματικοί της αστυνομίας που συλλέγουν στοιχεία για την τραγική αυτή υπόθεση, ερευνώντας συγχρόνως και τους λόγους για τους οποίους ο 49χρονος έφτασε στην απονενοημένη αυτή πράξη, ενώ λίγο πριν νεκροφόρα από γραφείο τελετών παρελαβε την σορό του αυτόχειρα.
Περισσότερα σε λίγο
- Σαίξπηρ: Βρέθηκε η ακριβής τοποθεσία της κατοικίας του στο Λονδίνο μετά από 400 χρόνια
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/4): Τα βλέμματα στραμμένα στο ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο και στο Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο
- Καταρρέει το ρεύμα του Ατλαντικού: Κίνδυνος για βαρείς χειμώνες και ακραία καλοκαίρια στην Ευρώπη






