Πολύ υψηλά και σήμερα αναμένονται τα κρούσματα που θα ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ στη χώρα μας, με τη μετάλλαξη Omicron πλέον να επελαύνει σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΕΟΔΥ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα 37.000 νέα κρούσματα κοροναϊού.
Ήδη, τις προηγούμενες τρεις ημέρες, ανακοινώθηκαν σχεδόν 90.000 νέα κρούσματα, κάτι που δείχνει τη δυναμική του νέου κύματος της πανδημίας. Οι ειδικοί προειδοποιούν για την τήρηση των μέτρων προστασίας, με κύριο των εμβολιασμό, ενώ καλούν όλους όσοι πρόκειται να μετέχουν σε οικογενειακά τραπέζια ή σκέφτονται να πραγματοποιήσουν εξόδους, ιδιαίτερα τους νέους, να προβαίνουν σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο.

- Ο Οταμέντι αποσύρθηκε από την εθνική Αργεντινής: «Οι τίτλοι μένουν στην ιστορία, αλλά η αγάπη για αυτά τα χρώματα διαρκεί για πάντα»
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Νέα στοιχεία στο μικροσκόπιο των Αρχών – Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος
- Απάντηση Αραγτσί στις δηλώσεις Τραμπ για τα περί αποζημιώσεων από Ιράν: Δημιουργείται «εκρηκτικό προηγούμενο»







