Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλες τις γραμμές (1,2 και 3) του Μετρό, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, περίπου δύο ώρες μετά τα αρχικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στους σταθμούς «Σύνταγμα» και «Μοναστηράκι».

Η κίνηση των συρμών διεξάγεται, πλέον, κανονικά σε ολόκληρο το δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς.

Στο σημείο βρέθηκαν κλιμάκια πυροτεχνουργών του 5ου Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που ερευνούν τον χώρο.
Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 17:30 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία της γραμμής 1 (ΗΣΑΠ) η οποία πλέον διεξάγεται σε ολόκληρη τη γραμμή Πειραιάς – Κηφισιά.
Το τηλεφώνημα για βόμβες
Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα άγνωστος τηλεφώνησε -λίγο μετά τις 15:00- σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό Συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι.
- Τραγωδία στο Ντένβερ: Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο με το αεροπλάνο να παρασύρει τον άνδρα
- Θρίλερ στην Κρήτη με τον σοβαρό τραυματισμό 28χρονης: Το κενό των 22 λεπτών, τα αίματα στην κλούβα και οι αντιφάσεις του συζύγου
- Χανταϊός: Αμερικανός επιβάτης του MV Hondius θετικός στον ιό μετά την απομάκρυνση από το πλοίο







