Δεν έχουν τελειωμό τα απανωτά χτυπήματα στη κυβέρνηση Ερντογάν στην Τουρκία, τα οποία δείχνουν και το πόσο σαθρή και διαπλεκόμενη είναι. Έτσι μετά από τα πολλά σκάνδαλα ήρθε να προστεθεί και ένα βίντεο που δείχνει μεγαλοστέλεχος του AKP να κοιμάται καθισμένος στο γραφείο του και δίπλα του να υπάρχουν σακούλες με ναρκωτικά.

Το βίντεο τραβήχτηκε στην επαρχία Γιοζγκάτ και ο Κουρσάτ Κιλίτς – επικεφαλής του κόμματος του Ερντογάν στην συγκεκριμένη επαρχία – έχει αποκοιμηθεί δίπλα σε σακούλα με μεθαμφεταμίνη.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δίκτυο Halk εκτός από τη σακούλα υπάρχουν δίπλα στον κοιμώμενο βουλευτή, αντικείμενα που σχετίζονται με χρήση αλλά και εμπόριο ναρκωτικών.

Στο βίντεο φαίνεται ο Κιλίτς να ανοίγει ένα συρτάρι που μέσα έχει μια σακούλα με σκόνη καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ πιο δίπλα διακρίνεται και ένα σωληνάριο κατανάλωσης.

Τι απαντά ο βουλευτής

Ο ίδιος ο Κιλίτς μόλις δημοσιεύτηκε το βίντεο παραιτήθηκε λέγοντας ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, ενώ έκανε και μια ανάρτηση στο facebook που έγραφε: «Η πίστη μου στο κόμμα μας και στον αρχηγό μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζεται»

Μάλιστα απειλεί με μηνύσεις τον δημοσιογράφος που βρήκε και δημοσίευσε το επίμαχο βίντεο.