«Πρέπει να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης που σταμάτησαν το φθινόπωρο, προς τους επαγγελματίες που συνεχίζουν να πλήττονται από την πανδημία», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση που είχε στις 12 το μεσημέρι στα Ιωάννινα με επαγγελματίες στην εστίαση.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης «Παμβώτης» Χρήστος Τάτσης τόνισε στον κ. Τσίπρα, πως οι επαγγελματίες του κλάδου προσπαθούν να επιβιώσουν έως την άνοιξη. Όπως επισήμανε, από τις 6 Νοεμβρίου οπότε και εφαρμόστηκαν τα νέα μέτρα, η πτώση του τζίρου αγγίζει το 80%,σε συνδυασμό και με τις καιρικές συνθήκες που δεν επιτρέπουν στους πελάτες να καθίσουν σε εξωτερικούς χώρους.
Συνάντηση και με τους εκπροσώπους των αγροτών
Αυτήν την ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντάται με τον πρόεδρο και μέλη του Αγροτικού συνεταιρισμοί Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Τσίπρας περπάτησε σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης όπου συνομίλησε με τον κόσμο, ενώ στις 7 το βράδυ θα κάνει πολιτική ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο.


- ΗΠΑ: Προπονήτρια μπάσκετ κατηγορείται για σχέση με 18χρονο και ζητά απόσυρση των κατηγοριών – «Δεν είχα καμία εξουσία πάνω του»
- Sold out το ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Γιορτή για την κατάκτηση της EuroLeague
- Σοκ στην Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο 12χρονος μαθητής μετά από άγριο bullying που δέχθηκε στο σχολείο του
