Ο απόλυτος Βασιλίας. Ο GOAT! Και με τη βούλα! Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο μεγάλος νικητής της Χρυσής Μπάλας για τη σεζόν 2020/21, στην 65η τελετή που διοργανώνει το France Football! Για δεύτερη συνεχόμενη φορά και συνολικά έβδομη στην καριέρα του, ο pulga κατακτά το μεγαλύτερο ατομικό βραβείο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αναμενόμενο. Εδώ και αρκετές εβδομάδες τα Μέσα της Γαλλίας, της Ισπανίας και των περισσότερων χωρών της Ευρώπης… έδιναν στον 34χρονο σούπερ σταρ τη Χρυσή Μπάλα. Και έτσι έγινε, καθώς ο Μέσι τερμάτισε στην πρώτη θέση, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να τελειώνει δεύτερος στην κούρσα.

Μία ακόμη τεράστια επιτυχία για τον Λέο Μέσι που «σφραγίζει» τον τίτλο του GOAT. Τι και αν αγωνίστηκε για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν σε μία από τις χειρότερες ομάδες που είχε η Μπαρτσελόνα στη σύγχρονη ιστορία της;

Ο Αργεντινός σταρ ήταν και πάλι απολαυστικός, κατέκτησε το Copa del Rey με τους «μπλαουγκράνα», τελείωσε τη σεζόν με 41 γκολ και 15 ασίστ, ενώ φυσικά κατάφερε να κατακτήσει το Copa America με την πατρίδα του, κάτι που έπαιξε και τον μεγαλύτερο ρόλο στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.