Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ»: «Βρετανικό Μουσείο», Βέφα Αλεξιάδου: «Γιορτινές συνταγές», ESQUIRE & ΟΚ! Το περιοδικό των διασήμων

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ συνεχίζουν το συναρπαστικό ταξίδι στα αριστουργήματα του ελληνικού πολιτισμού, που βρίσκονται στα μουσεία του κόσμου!

Βρετανικό Μουσείο

Σε μια καλαίσθητη έκδοση

Τα γλυπτά του Παρθενώνα: Η ζωφόρος, τα αετώματα, οι μετόπες, η Καρυάτιδα και όλες οι ελληνικές αρχαιότητες, που προσελκύουν το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό παγκοσμίως.

Η αισθητική τελειότητα, η διαχρονικότητα, η ακτινοβολία του ελληνικού πολιτισμού.

Ακόμη, η αρπαγή των γλυπτών από τον λόρδο Ελγιν και η μεταφορά τους στη Βρετανία.

Οι συνεχείς προσπάθειες για την επιστροφή τους στην Ελλάδα μέχρι σήμερα και η αναγκαιότητα της συνένωσής τους με εκείνα που βρίσκονται στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Με τη σφραγίδα των Εκδόσεων Μίλητος.

Μαζί

Βέφα Αλεξιάδου

Οι καλύτερες γιορτινές συνταγές

H πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα σας προτείνει πεντανόστιμες συνταγές και σας αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας της.

Αρνάκι με σος demi-clace, λαζάνια με καβούρι και σπανάκι, φωλιές κανταϊφι με θαλασσινά, γλώσσα με σολομό και πουρέ καρότου, στρείδια με αυγοτάραχο και μπρικ, ρολά γλώσσας με λαχανικά, χταπόδι στιφάδο με φάβα, γεμιστά μπαρμπούνια, ντoμάτες γεμιστές με πλιγούρι, σπαράγγια με σος hollandaise, πικάντικες φακές σε βολ-ο-βαν, κοτόπουλο τιμπάλ, ψητά γεμστά χικόρι, δεματάκια με κοκκινιστό και αρακά, αλλά και μπόμπες σοκολάτας, προφιτερόλ, γαλακτομπουρεκάκια με σοκολάτα και κρέμα με φρούτα.

Ενας θησαυρός συνταγών, από τη Βέφα!

Ακόμη

Esquire

Ο άντρας στα καλύτερά του

Ο Benedict Cumberbatch έχει τέσσερις νέες ταινίες έτοιμες να κυκλοφορήσουν. Ο βρετανός σταρ αποκωδικοποιείται.

Jose Mourinho. Ο προπονητής-αυτοκράτορας στη Ρώμη. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η Ρόμα υπό την καθοδήγηση του Πορτογάλου μύθου.

Ο απρόβλεπτος Μάκης Παπαδημητρίου. Ο ηθοποιός που όλοι αγαπάμε μιλάει για τα πάντα, από τους ρόλους του μέχρι το bullying.

Το τέλειο dinner party. Eνας οδηγός για κάνεις στο σπίτι σου πάρτι που όλοι θα θυμούνται.

Μόδα. Τα παλτό, τα jackets και τα μπουφάν που κρατάνε ψηλά το θερμόμετρο του στυλ στην καρδιά του χειμώνα.

Cinema. Μήπως βλέπουμε πολλά prequels, sequels, διασκευές; Γιατί το Hollywood καταφεύγει σε αυτές τις επιλογές και πόσο θα κρατήσει αυτή η τάση;

Fitness. Πώς επιδρά η άσκηση στην ψυχολογία αλλά και στην καθημερινότητα μας;

Και

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια, κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Βρετανικό Μουσείο»: €1,30 και «Οι 20 καλύτερες γιορτινές συνταγές»: €0,60 )