Η «Λάμψη» είναι η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό για 14 ολόκληρα χρόνια αριθμώντας 3.457 επεισόδια.

Οι πρωταγωνιστές της αγαπήθηκαν όσο λίγοι και συνδέθηκαν πολύ με τη σειρά. Ένας από τους ρόλους που ξεχώρισαν ήταν αυτός της Σάντρας Δράκου, τον οποίο υποδύθηκε η Λουκία Παπαδάκη.

Ωστόσο, αρχικά είχε επιλεγεί η Μαίρη Βιδάλη

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την πρόταση που είχε δεχτεί προκειμένου να υποδυθεί τη Σάντρα στη σειρά, «Λάμψη».

«Στο “Καλημέρα Ζωή”, πέρα από ένα σίριαλ, ήμασταν οικογένεια. Κάθε εβδομάδα τέσσερις ημέρες επί 12 ώρες. Περισσότερο από οικογένεια. Με τον Γιώργο Βασιλείου παίζαμε το πρωί στο Καλημέρα Ζωή και το βράδυ στο θέατρο Καλουτά οπότε βλέπαμε πιο πολύ ο ένας τον άλλον παρά μας έβλεπαν στο σπίτι μας. Τι κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς», είπε για τη συμμετοχή της στο «Καλημέρα Ζωή».

Ειδικότερα για τη «Λάμψη» σημείωσε: «Στη δεύτερη φορά ήταν πολύ απλό. Ήθελε να παίξω την Σάντρα στη “Λάμψη”. Όταν με πήρε τηλέφωνο όμως είχα κλείσει ήδη με τον θίασο μου να πάω, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Πάρλα, στον Καναδά. Και έτσι δεν έπαιξα την Σάντρα».