Σε τραγωδία κατέληξε το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στην Κηφισιά, καθώς ο 43χρονος που έκανε εργασίες φυσικού αερίου και πυροβολήθηκε από τον 40χρονο άφησε την τελευταία του πνοή.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος εργαζόμενος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα τραυματισμένος.

Το σπάνιο περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Κηφισιάς, το Σάββατο το πρωί, σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία, με τον 40χρονο πιστολέρο να ισχυρίζεται ότι «με έβαλε ο σατανάς να το κάνω» και ότι «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία».

Ο δράστης άδειασε το όπλο του πάνω στους δύο υπαλλήλους της εταιρείας φυσικού αερίου και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του, το γέμισε πάλι με σφαίρες και επέστρεψε για να συνεχίσει το έργο του.

Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν τον δράστη πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς. Ο 40χρονος, όταν αντιλήφθηκε ότι τον έχει εντοπίσει η αστυνομία, επέστρεψε στο σπίτι του, άφησε το όπλο στην πιλοτή και ανέβηκε στην ταράτσα. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, στους οποίους και παραδόθηκε.

Μαρτυρίες που σοκάρουν…

«Ακούω ξαφνικά πολλούς πυροβολισμούς. Είδα τον έναν πεσμένο κάτω και φώναζε ‘βοηθήστε με’, ο άλλος του έλεγε «Βασίλη κρατήσου»» δήλωσε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος είπε πως ο αιμόφυρτος άνδρας είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην κοιλιά και το στήθος, ενώ λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι ο άτυχος εργάτης κατέληξε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 40χρονος είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρικό ίδρυμα και υποστήριξε πως πυροβόλησε κατά των υπαλλήλων επειδή… του είχαν κάνει μάγια: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα και σπαθιά, ενώ στο χώρο βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.