Έντονα καιρικά φαινόμενα και μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος» το τελευταίο 24ωρο την Αττική.

Πλέον, κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία και η διέλευση των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, καθώς άνοιξαν περίπου στις 06.30 το πρωί. Προβλεπόταν να δοθούν στην κυκλοφορία στις 8 το πρωί- με βάση τα προληπτικά μέτρα που είχαν ληφθεί για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, ωστόσο δόθηκαν σε κυκλοφορία μιάμιση ώρα νωρίτερα.

Σημειώνεται ότι σήμερα είναι κλειστά τα σχολεία στην Αττική, το Δημόσιο, με εξαίρεση τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και την Περιφέρεια.

Τραμ, Μετρό και λεωφορεία

Αναφορικά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική, ξεκίνησε η λειτουργία του τραμ σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, με τους συρμούς να εξέρχονται ήδη από το Αμαξοστάσιο.  Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση προσωρινός τερματικός σταθμός  είναι η στάση Τροκαντερό, λόγω εργασιων άντλησης υδάτων στην υπόγεια γέφυρα στο Δέλτα Φαλήρου.

Σημειώνεται πως εξαιτίας της κακοκαιρίας οι συρμοί του Τραμ παρέμειναν στο αμαξοστάσιο ως τις 8:00 το πρωί της Παρασκευής (15.10.2021).

Κανονικά, επίσης, διεξάγεται η κυκλοφορία του Μετρό στις γραμμές 1, 2, 3 ενώ κανένα πρόβλημα δεν παρατηρείται και στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ. Κανονικά θα κινηθούν και τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία.