Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε χθες δημόσια για το βίντεο ερωτικού περιεχομένου που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Η μαγείρισσα δήλωσε ότι την έχει επηρεάσει πάρα πολύ  και περιμένει να γίνουν αυτά που πρέπει για να μπορέσει να ορθοποδήσει ψυχολογικά.

Λίγες ώρες αργότερα έκανε μια ανάρτηση στο instagram όπου απάντησε στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί:

«Ακούς; Σε σένα το λέω… σε σένα που μου στέλνεις μηνύματα και είσαι αισχρός… σε σένα που βιάζεις τη ψυχή ενός ανθρώπου χωρίς να σκέφτεσαι τι επιπτώσεις θα έχει σε εκείνον. Σε σένα που δε σέβεσαι τίποτα. Που απλά πληκτρολογείς προσβλητικά μηνύματα… Υποτιμητικά και σκληρά… σε σένα μιλάω… και σου λέω να γίνεις άνθρωπος…

Καλός άνθρωπος γιατί η κοινωνία που ζούμε τους έχει ανάγκη. Το πρόβλημα δεν είναι ένα βίντεο… Το πρόβλημα το δημιουργούμε εμείς οι άνθρωποι. Που δεν σκεφτόμαστε πριν πούμε ή γράψουμε κάτι. Σταματήστε να πληγώνετε τους ανθρώπους… Αγαπήστε τον εαυτό σας… Μη ζείτε με τη λύπη του άλλου.

Δώστε στον άνθρωπο δίπλα σας ένα χέρι να σηκωθεί και όχι μια σπρωξιά να πάει στο διάολο. Δε ξέρετε πόσο κακό μπορεί να προκαλέσετε σε μια ψυχή. Και ακούστε με. Δεν αξίζει. Δε σε κάνει μάγκα. Και σίγουρα δε σε κάνει άντρα. Υπάρχουν και οι άλλοι που απλά σου δίνουν μια αγκαλιά. Για αυτούς αξίζει να χαμογελάμε».