Με το βασικότερο θέμα της επικαιρότητας, την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.
«Από το πρωί που άνοιξα τα μάτια μου μέχρι και τώρα απασχολεί τους περισσότερους από εμάς»
«Το τραγούδι των τίτλων αρχής και η μουσική που ξεκινάμε προαναγγέλλει ότι ξεκινάει μία εκπομπή γλυκιά και ανάλαφρη, που θέλει να περάσει μαζί σας κι εσείς μαζί της ένα ευχάριστο δίωρο. Επειδή όμως κι εμείς άνθρωποι είμαστε, θέλουμε να συζητάμε εδώ αυτά που συζητάμε και στο σπίτι μας δε θα μπορούσα να ξεκινήσω διαφορετικά την εκπομπή παρά με το θέμα με την επίθεση με βιτριόλι.
Από το πρωί που άνοιξα τα μάτια μου μέχρι και τώρα απασχολεί τους περισσότερους από εμάς. Μέχρι κι ένα λεπτό πριν ξεκινήσω, δεν σας κρύβω ότι διάβαζα τι έχει ειπωθεί μέσα σε αυτό το δικαστήριο. Ακόμα και την παρέμβαση της κατηγορούμενης, και για να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι έχει κάτι να πει από τη στιγμή που δεν μπήκε από τη μπροστινή πόρτα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.
Σε άλλο σημείο της συζήτησης με τους συνεργάτες της, η παρουσιάστρια πρόσθεσε πως «καθόμουν και διάβαζα την κατάθεση του θύματος και τι να σας πω; Σαν να ήμουν μπροστά και τα άκουγα. Η περιγραφή που κάνει η ίδια…».
Δείτε το βίντεο
- Youth Pass 2026: Όσα πρέπει να ξέρετε για το voucher των 300 ευρώ – Πώς θα κάνετε αίτηση, τι πρέπει να προσέξετε
- Φορολογικές δηλώσεις: Η ΑΑΔΕ πατά το κουμπί της υποβολής για 1,5 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους
- Κτηματολόγιο: Πώς με ένα λάθος μπορεί να χάσεις το ακίνητο – Τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες






