Οι πιο σπάνιες αντίκες αυτοκινήτων ετοιμάζονται για το μεγάλο ράλι, το περίφημο 10ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2021 (The Historic Rally of Olympian Gods ), στις   9 και 10 Οκτωβρίου 2021. 

Το συγκεκριμένο ράλι με μοντέλα της εποχής θα επισκεφτεί και φέτος όμορφους προορισμούς, όπως είναι ο Βόλος  (εκκίνηση από κτίριο «Παπαστράτος» και τερματισμός 1ης μέρας), τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου, τη λίμνη Κάρλα, τον Όλυμπο και την πανέμορφη Ελασσόνα (τερματισμός).

Το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου θεσμοθετήθηκε  το 2011 από το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου-ΛΕΚΟΒ ,αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς στο χώρο  της κλασσικής αυτοκίνησης, με τη συνδιοργάνωση της ΛΕΚΑΜ  και  διαφημίζει την Ελλάδα και τη  Θεσσαλία ,αλλά κυρίως το μυθικό βουνό, τον Όλυμπο , από τον οποίο πήρε και το όνομά του.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν πληρώματα, τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Το συγκεκριμένο ράλι είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, και είναι ενταγμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. και έχει σπάσει, κατά καιρούς,  ρεκόρ συμμετοχών, όπως πέρυσι με 102 συμμετοχές, ενώ χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική διοργάνωση ,τις έντονες συγκινήσεις και τις υψηλές δόσεις αδρεναλίνης.