Η Ρόδος έχει σοκαριστεί από τη δολοφονία γυναίκας στη μέση του δρόμου. Όπως μετέδωσε η τοπική «Δημοκρατική», ο δράστης φέρεται να αυτοκτόνησε λίγο μετά τη δολοφονία της γυναίκας στην περιοχή Ροδίνι, στο νησί των Ιπποτών.
Όπως έγραψε η «Δημοκρατική» ο φερόμενος δράστης βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην Κρεμαστή και σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει αυτοκτονήσει.
Το χρονικό
Η φονική επίθεση έγινε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών, σύμφωνα με τη «Ροδιακή» έστησε καρτέρι σε μια 30χρονη με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα είναι ηλικίας 30 ετών φέρεται να ονομάζεται Δώρα και να διαμένει στην περιοχή.
Ο άνδρας εκτέλεσε τη γυναίκα με κυνηγετική καραμπίνα και ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα.
Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.
- Η Allwyn δίνει νέα ζωή στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» – Μέσα από μια εμβληματική ανακαίνιση, ενισχύει τον ρόλο του νοσοκομείου στη μάχη κατά του καρκίνου για τις επόμενες δεκαετίες
- Κωνσταντινούπολη: Πυροβολισμοί έξω από το ισραηλινό προξενείο
- Ο άνθρωπους που διατηρεί ζωντανή την παράδοση της λατέρνας στην Ερμού εύχεται καλό Πάσχα (Video)






