H ιδέα να βγει και πάλι μπροστά από τις κάμερες ο Σωτήρης Τσιόδρας στις ενημερώσεις για τον κοροναϊό, φαίνεται πως έχει αρχίσει να ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν να έχει ήδη γίνει κρούση στον επικεφαλής της επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, ούτως ώστε να επιστρέψει στις οθόνες μας.

Στις παραπάνω πληροφορίες κλήθηκε να απαντήσει η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια συνάντησης γνωριμίας με τους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Υγείας.

Η κ. Γκάγκα χωρίς να διαψεύσει ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με τον καθηγητή με σκοπό την επιστροφή του στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, εξήγησε πως η επαφή της με τον κ. Τσιόδρα είναι καθημερινή.

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον κ. Τσιόδρα. Η απόφαση να φύγει ήταν δική του. Μόνο εάν το αποφασίσει ο ίδιος θα ξαναέρθει στην ενημέρωση. Προς το παρόν δεν έχει εκδηλώσει πρόθεση να επιστρέψει» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει έχει αποτραβηχτεί τόσο από την ενημέρωση για τον εμβολιασμό, όσο και από τα φώτα της δημοσιότητας με δική του απόφαση. Ωστόσο, δίνει το «παρών» σε διάφορες ημερίδες για τον κοροναϊό, όπου εκφράζει τις απόψεις του αναφορικά με την πορεία της πανδημίας, αλλά και τα μέτρα.