Η Κατερίνα Καραβάτου είναι από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, η οποία μέσα από την πορεία της στην μικρή οθόνη, έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.

Λίγο πριν την απολαύσουμε στην μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του MEGA, ρίχνουμε μια ματιά στα σημεία σταθμούς στη ζωή της  Κατερίνας Καραβάτου.

Από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη

Η Κατερίνα Καραβάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας.

Μετά το τέλος των σπουδών της εγκαταστάθηκε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Θέατρο.

Στις αρχές του 2000 ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Μαζί με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Σαράντο παρουσίαζαν ραδιοφωνικές εκπομπές ως τρίδυμο.

Τη σεζόν 2004-2005, μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από τον Alpha, το κανάλι πρότεινε στους τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς την παρουσίαση της πρωινής καθημερινής εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την Καραβάτου.

Η εκπομπή είχε τον τίτλο «Πρωινό Κους Κους». Την επόμενη σεζόν μετά την μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι, η εκπομπή μετακινήθηκε στην μεσημεριανή ζώνη με τίτλο «Κους Κους το μεσημέρι».

Η εκπομπή μεταδόθηκε για έξι τηλεοπτικές σεζόν από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Τις σεζόν 2009-2011, πέρα από την παρουσίαση του Κους Κους, ανέλαβε την παρουσίαση του reality σχέσεων με τίτλο «Μια νύφη για τον γιο μου» που μεταδιδόταν σε εβδομαδιαία βάση στην prime time του ίδιου σταθμού.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής ασχολήθηκε με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων. Την σεζόν 2013-2014 επανήλθε τηλεοπτικά παρουσιάζοντας την έκτη σεζόν της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Μες στην καλή χαρά». Τις σεζόν 2014-2016 παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στα Καλά Καθούμενα» μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη στο epsilontv.

 Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο «Έτοιμο το πρωινό». Τον Ιανουάριο του 2017 η εκπομπή κόπηκε χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι διακοπής της.

Τη σεζόν 2017-2018 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Το τέλος στη σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011, ενώ μέσα από το γάμο τους απέκτησαν δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα.

Δέκα χρόνια μετά οι δρόμοι του ζευγαριού χωρίζουν, ξαφνιάζοντας πολλούς εντός και εκτός showbiz.

Στην αρχή ήρθε το τηλεοπτικό του διαζύγιο ενώ λίγο καιρό αργότερα το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του και στη ζωή.

Το ζευγάρι φυσικά διατηρεί αγαστές σχέσεις όχι μόνο λόγω τις ιδιοσυγκρασίας τους, αλλά και επειδή τα παιδιά τους Αρίωνας και Αμέλια, είναι και για τους δύο απόλυτη προτεραιότητα και παντοτινό κοινό σημείο συνάντησης.

«Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδάκια μου, με την έννοια ότι με το που φεύγω από τη δουλειά είμαι μαζί τους. Σε αυτό έχει βοηθήσει και το γεγονός ότι δεν είμαι ένας άνθρωπος που βγαίνει πολύ, αλλά κι αυτό είναι μια επιλογή» έχει δηλώσει η Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας για τη σχέση της με τα παιδιά της στην Real Life.

Σε ερώτηση για το αν μίλησαν στα παιδιά τους για όλα όσα αποφάσισαν σχετικά με τον γάμο τους με τον Κρατερό Κατσούλη, η τηλεπαρουσιάστρια έχει δηλώσει:

«Φυσικά! Τα παιδιά μας είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας! Ήμασταν μεγάλοι όταν τα αποκτήσαμε, δεν ήμασταν άνθρωποι που συνέβη αυτό χωρίς απόλυτη επίγνωση».

Όσο για τον Κρατερό Κατσούλη, ο ηθοποιός μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» έχει αφοσιωθεί στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην τηλεόραση με νέο πρότζεκτ.

Ο νέος έρωτας στη ζωή της

Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και ο Κρατερός Κατσούλης φέρονται να έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Η παρουσιάστρια σύμφωνα με πληροφορίες περιοδικού Ciao βρίσκεται σε νέα σχέση και είναι και πάλι χαμογελαστή.

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα με σκηνοθέτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ένας άνθρωπος τον οποίο η παρουσιάστρια γνωρίζει εδώ και καιρό και μαζί του νιώθει ασφάλεια. Άλλωστε κανείς από τους δύο δεν βιάζεται να προχωρήσει η σχέση.

Το νέο ξεκίνημα στο MEGA

Η Κατερίνα Καραβάτου έρχεται στο MEGA και μέσα από την εκπομπή της «Τι λες Τώρα» στην οποία μετά από χρόνια συναντά την καλή της φίλη Μαρία Ηλιάκη, φέρνει τη φρεσκάδα, την εμπειρία, το ταλέντο αλλά και το χαμόγελό της.

Λίγο πριν την απολαύσουμε στην μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού, η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε στα social media, όλα όσα σημαίνουν για εκείνη το #MegaToKalo.

«Δεν ξέρω για ποιον να πρωτομιλήσω. Είναι η ψυχαγωγία είναι η ενημέρωση αλλά θα ήθελα να κάνω μια ειδική μνεία σε αυτό που ξέρει πάρα πολύ καλά να κάνει το MEGA και δεν είναι άλλο από τη μυθοπλασία. Περιμένω τον Δάσκαλο.

Τον «Δάσκαλο» Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτό το πρόγραμμα και που θα μπορέσω να παρακολουθήσω μαζί με όλους εσάς, τα υπέροχα πράγματα που μας περιμένουν φέτος στο Mega. Στο MEGA το καλό» δηλώνει η Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας για όλα όσα ανυπομονεί να παρακολουθήσει στο νέο πλούσιο πρόγραμμα του MEGA.

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα τους εκπομπή στο MEGA.

Με πολύ κέφι και ανανεωμένη διάθεση η ομάδα του «Τι Λες Τώρα» ετοιμάζουν τις τελευταίες πινελιές της εκπομπής λίγες μέρες προτού εμφανιστούν στους δέκτες μας.

H κάμερα του Πάμε Δανάη «τρύπωσε» στα γυρίσματα του τρέιλερ της νέας της εκπομπής και τα πλάνα μας δίνουν μια καλή πρώτη γεύση από όλα όσα περιμένουμε να δούμε από την ανανεωμένη Κατερίνα Καραβάτου.

Στα προσωπικά της, η Κατερίνα Καραβάτου, μετά το χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη, είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα με σκηνοθέτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ένας άνθρωπος τον οποίο η παρουσιάστρια γνωρίζει εδώ και καιρό και μαζί του νιώθει ασφάλεια. Άλλωστε κανείς από τους δύο δεν βιάζεται να προχωρήσει η σχέση.