Ο παλμός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης χτυπάει στο in.gr.

Σε ζωντανή σύνδεση με το περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στην ΔΕΘ παρακολουθήστε στο in.gr όλες τις εξελίξεις.

Συνεντεύξεις στελεχών της κυβέρνησης, επιχειρηματιών, φορέων και παραγόντων και αναλύσεις από τους έγκριτους δημοσιογράφους του ομίλου της Alter Ego.

Ανάλυση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού και οι προσδοκίες για την «επόμενη μέρα».

Μείνετε συντονισμένοι.

Στο περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στη ΔΕΘ βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, καθώς και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Νωρίτερα, το «παρών» έδωσαν, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Τσαπρούνης, διευθυντής εταιρικών σχέσεων στη Wind, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου, ο αναπληρωτής υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, ο Αθανάσιος Δαγούμας, πρόεδρος ΡΑΕ και ο Γιάννης Μαστροκώστας, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

Πριν λίγη ώρα στο πάνελ βρισκόταν ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης , ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ Ευστράτιος Στυλιανίδης,  ο πρύτανης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Ανδρέας Φλώρος και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Στη συνέχεια μίλησε ο Παναγιώτης Βλάμος, επικεφαλής του ερευνητικού κέντρου του Ιονίου Πανεπιστημίου. Αυτή την ώρα μιλάει ο Μάνος Μανουσάκης, πρόεδρος του ΔΣ του ΑΔΜΗΕ.