Ώρα για ένα δυνατό φιλικό τεστ για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι του Δημήτρη Πρίφτη θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ (19:30) την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης των Τσάβι Πασκουάλ και Μάνου Παπαδόπουλου, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Euroleague. Ο αγώνας δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Από το παιχνίδι θα απουσιάζει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος βρίσκεται στην Βαρκελώνη, για να δώσει το παρών στη συνάντηση των αρχηγών των 18 ομάδων της διοργάνωσης, ενώ δεν θα αγωνιστούν επίσης ο Κέντρικ Πέρι που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμά του και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (18-19/9).

Μετά το φιλικό με τους Ρώσους, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Γερμανία για να δώσει το παρών σε ένα τουρνουά (11-12/9), πριν διοργανώσει ο ίδιος για τον μεγάλο ηγέτη του συλλόγου.

Οι επίσημες υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου, με την διεξαγωγή του Super Cup, με τους πράσινους να αντιμετωπίζουν στον ημιτελικό το Λαύριο και σε περίπτωση πρόκρισης θα βρουν στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού, Προμηθέας – ΑΕΚ.