Η Αρετή ήταν για πολλούς ο έρωτας της ζωής του Mad Clip.

Υπήρξε ένα από τα πρόσωπα που τον στήριξαν από τα πρώτα βήματά του στο χώρο της μουσικής και πριν ακόμα το όνομα του εκτοξευθεί στη λίστα με τους διάσημους τράπερ της Ελλάδας.

Ο Mad Clip της ευχόταν μέσα από το Instagram αγάπη μέχρι τον θάνατο:

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή» έγραφε πριν λίγους μήνες στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της.

Λίγες ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή του στα 34 του έτη, ο διάσημος και αγαπημένος τράπερ των νέων Mad Clip βρισκόταν στον γάμο των συνεργατών του από τη δισκογραφική, Λίας Παπαδοπούλου και Γιώργου Μπενιουδάκη.

Το εντυπωσιακό μελαχρινό κορίτσι που αποτέλεσε μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του νεαρού καλλιτέχνη.

Ο έρωτάς τους διήρκησε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και η Αρετή ήταν ξεχωριστή για τον Mad Clip.

«Εγώ με την Αρετή είμαι από την αρχή. Πριν γίνει οτιδήποτε. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει από τα πρώτα μου βήματα. Με έχει ανεχτεί… Το κρατάει true και γνωρίζει τι είναι επαγγελματικό και τι δεν είναι», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Mad Clip για το κορίτσι του.

View this post on Instagram

A post shared by Mad Clip (@madclip)

View this post on Instagram

A post shared by Mad Clip (@madclip)

Σε αυτό να έπαιξε ρόλο η συγκατοίκησή τους στο πολυτελές διαμέρισμά του Mad Clip στο Παλαιό Φάληρο, ίσως πάλι η Αρετή να του έδινε έμπνευση, αφού συχνά έγραφε στίχους για εκείνη.

H  Αρετή άλλωστε ήταν η μούσα του Mad Clip για το τραγούδι του «Αρετή».

Τα συναισθήματα ήταν όμως αμοιβαία και αυτό ήταν κάτι που η Αρετή είχε αποδείξει πολλές φορές.

Μία από αυτές ήταν στα τελευταία του γενέθλια τον περασμένο Μάιο, όταν εμφανίστηκε μπροστά του με μια εντυπωσιακή τούρτα στα χέρια.

Σύμφωνα με το TLIFE στενό φιλικό πρόσωπο του αδικοχαμένου τράπερ, δημοσίευσε πρόσφατα στα social media ένα συγκινητικό στιγμιότυπο, με πρωταγωνίστρια την Αρετή.

Πρόκειται για κολλητή φίλη του πρώην ζευγαριού, η οποία και θέλησε να αποχαιρετήσει τον Mad Clip δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο της Αρετής.

Καθόλου τυχαία απόφαση, μιας και οι δυο τους μιλούσαν διαρκώς για το πρόσωπο το οποίο τους έφερνε κοντά και δεν ήταν άλλο από την Αρετή.

«Μου είπες πρόσεχε την! Τα μάτια σου 14! Την αγαπώ! Και εγώ με το δικό μου τρόπο αν και θα είμαι Αγγλία θα στην προσέχω! Ήμουν είμαι και ΘΑ ΕΙΜΑΙ δίπλα στην αρετή μας! Σου είπα; Ζήσε! Κάνε αυτό που πιστεύεις εσυ είναι καλύτερο για εσάς», ανέφερε η ανάρτηση.