Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε πριν λίγο την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (26/8, 21:45) στο πλαίσιο των play off του Europa League. Στόχος των «ερυθρόλευκων», σύμφωνα και με τα όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν είναι απλά η υπεράσπιση του 3-0 του «Γ. Καραϊσκάκης, αλλά η νίκη μέσα στη Σλοβακία.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις για την αυριανή αναμέτρηση πάντως δεν είναι και πολύ ευνοϊκές και αν επιβεβαιωθούν τότε οι συνθήκες δεν θα είναι και οι καταλληλότερες για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις προβλέψεις, η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν θα κυμαίνεται από τους 12 έως τους 17 βαθμούς κελσίου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ρίχνει καταιγίδα αύριο το βράδυ στην Μπρατισλάβα, γεγονός που θα δυσκολέψει αρκετά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων στον, ήδη κακό, αγωνιστικό χώρο.

Συνεπώς, χρειάζεται μεγάλη προσοχή για την αποφυγή τραυματισμών. Ο Μαρτίνς τόνισε, μεταξύ άλλων, στη Συνέντευξη Τύπου, πως οι παίκτες του οφείλουν να προσαρμοστούν στις συνθήκες που θα διαμορφωθούν, όποιες και αν είναι αυτές.