Ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της Γεωργίας, Ζουράμπ Ζβιανταουρί, συνελήφθη με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, μετά τη δολοφονία τριών ατόμων στην περιοχή του ανατολικού Καχέτι.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γεωργίας δήλωσε πως όλα ξεκίνησαν από μια λογομαχία που είχε τραγικό αποτέλεσμα στο χωριό Τσιναντάλι στο Καχέτι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 40χρονος Ζβιανταουρί πυροβόλησε έναν άνδρα που φέρεται να είχε πυροβολήσει νωρίτερα τον αδερφό του.
Μαζί με τον χρυσό Ολυμπιονίκη συνελήφθη άλλο ένα άτομο με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.
Η ποινή για τον φόνο εκ προμελέτης στη Γεωργία είναι 7 με 15 έτη κάθειρξης.

Χρυσός ολυμπιονίκης στην Αθήνα
Ο Ζουράμπ Ζβιανταουρί είχε κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 90κ. του τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.


- Απασφάλισε ο Καραπαπάς με Λανουά και… σία: «Ήταν ένας Γάλλος, ένας Κολόμπο και ένας Γεωργιανός» (pic)
- Γιατροί και φυσικοθεραπευτής εξαπατούσαν τον ΕΟΠΥΥ προκαλώντας ζημιά 246.000 ευρώ στον Οργανισμό
- Το τέλος του οκτάωρου; Το σωσίβιο που αναζητεί η ευρωπαϊκή βιομηχανία και οι λαμπρές ιδέες που πεθαίνουν λόγω… ωραρίου






