Ο Τζορτζ Ράσελ, ο Νικόλα Λατιφί και ο Σαρλ Λεκλέρ ποζάρουν χαμογελαστοί σε παραλία της Μυκόνου, συζητώντας πιθανόν για τις επερχόμενες εξελίξεις στην Formula1, αλλά και για τις διακοπές τους και τις πρώτες εντυπώσεις τους από το αιγαιοπελαγίτικο νησί.
Ο Σαρλ Λεκλέρ τρέχει με την Ferrari, ενώ, οι άλλοι δύο είναι με την ομάδα της Williams. Και οι τρεις ανήκουν στην φρέσκια γενιά πιλότων, που ήδη αρχίζουν να φανερώνουν τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, μέσα από τα μονοθέσια.

Όμως, σε λίγες ημέρες θα πρέπει να επιστρέψουν στην βάση τους, αφού στις 29 Αυγούστου τους περιμένει ένα ακόμη γκραν πρι και να πατήσουν και πάλι τέρμα το γκάζι στις πίστες.

- Κίνα και Παγκόσμια Τράπεζα διευρύνουν τη συνεργασία τους για την αντιμετώπιση των διεθνών προκλήσεων
- Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2 (παρ.): Πρόκριση με το… στανιό για την κάτοχο – Το γκολ του τουρνουά ο Καμπράλ
- Ελπιδοφόρα επιστημονικά δεδομένα: Η βιταμίνη C ως «ασπίδα» κατά της πολυοργανικής ανεπάρκειας







