Σάλο στα social media κι έντονες πολιτικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επίθεση ομάδας αγνώστων κατά τηλεοπτικού συνεργείου. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, άγνωστοι επιτέθηκαν στη δημοσιογράφου του Open, Ελευθερία Σπυράκη, και στον οπερατέρ, Κ. Αλατζά. Ακούγονται σπασμένα τζάμια και τη δημοσιογράφο να κλαίει και να ουρλιάζει.

Το in.gr, παρουσιάζει σήμερα αποκλειστικά νέο βίντεο από τη στιγμή που έγινε η επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο στους Θρακομακεδόνες. Τη στιγμή που πλησιάζουν το αυτοκίνητο όπου η δημοσιογράφος προσπαθεί να μπει μέσα. Η ομάδα των αγνώστων βρίζει τα κανάλια κι επιτίθεται απροκάλυπτα, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Στη συνέχεια, οι ήχοι που ακούγονταν σε ζωντανή μετάδοση ήταν ανατριχιαστικοί και η σύνδεση διακόπηκε απότομα. Στο πλατό οι παρουσιαστές είχαν χάσει τα λόγια τους. Με αγωνία προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και τη ρωτούσαν αν είναι καλά.

Αργότερα η Ελευθερία Σπυράκη, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησαν θα τονίσει ότι οι άγνωστοι ήταν περίπου 15, και αρχικά κινήθηκαν απειλητικά προς το συνεργείο και άρχισαν να βρίζουν τους δημοσιογράφους, αλλά και πυροσβέστες που ήταν στο σημείο.

Οι άγνωστοι έριξαν κάτω και έσπασαν την κάμερα, χτύπησαν τον Κώστα Αλατζά και όταν πια έσπασαν και τα τζάμια του οχήματος του συνεργείου, τότε χτύπησαν και την Ελευθερία Σπυράκη, ενώ έκλεψαν και μια τσάντα που έφερε μαζί του ένα μέλος του συνεργείου.

Η δημοσιογράφος καταγγέλλει δε ότι δίπλα σε όλα αυτά τα τρομακτικά συμβάντα στέκονταν τέσσερις αστυνομικοί που δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του in.gr

Δείτε αποκλειστικό βίντεο του in.gr δευτερόλεπτα μετά την επίθεση