Τα δάκρυα του πρωταθλητή μας στην άρση βαρών Θοδωρή Ιακωβίδη, συγκίνησαν και κινητοποίησαν χιλιάδες Έλληνες.

Το παράπονο του γίγαντα αρσιβαρίστα, το δίκιο που τον έπνιξε, μας έκανε να τρέξουμε να βάλουμε πλάτη για να σηκώσουμε μαζί του τα βάρη κάνοντας η καθεμιά και ο καθένας ό,τι περνά από το χέρι του.

«Ό,τι και να πω είναι φτωχό. Θα απαντήσω στον καθέναν ξεχωριστά» σημείωσε μιλώντας στο MEGA.

Ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έσπευσε να μιλήσει μαζί του και να τον διαβεβαιώσει ότι θα γίνει μία νέα αρχή με την αθλητική μεταρρύθμιση, να τονίσει πόσο σημαντική είναι η συνεργασία της Πολιτείας με τους αθλητές και τις ομοσπονδίες και να του ζητήσει να το ξανασκεφτεί, να μην σταματήσει τον αθλητισμό

«Είναι παρήγορο ότι ο υπουργός έδρασε άμεσα και τον ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε ο έλληνας πρωταθλητής.

Άμεση αντίδραση

Άμεσα αντέδρασε και ο κόσμος. Ξαφνικά οι followers που …φέρνουν και χορηγούς στο λογαριασμό του Θόδωρη Ιακωβίδη στο ίνταγκραμ ξεπέρασαν τους 150.000 και συνεχίζουν να αυξάνονται. «Το θέμα δεν είναι να με προσεγγίσουν χορηγοί και να λύσουμε το δικό μου θέμα. Μίλησα για όλους» τόνισε ο Ιακωβίδης.

Αυτό ήταν και το μήνυμα του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούμπο που ανέβασαν στόρυ για το Θοδωρή στο ίνσταγκραμ και φανερά συγκινημένοι δήλωσαν πως στέκονται στο πλευρό του. «Όταν μιλάει ο mvp του πλανήτη που έχει περάσει τα ίδια και χειρότερα εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα μπροστά στο Γιάννη για το τι έχει περάσει» σχολίασε σχετικά με το μήνυμα των αδερφών Αντετοκούνμπο ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

«Ο Πύρρος Δήμας είναι ήρωας. Είπε ότι στη θέση μου θα είχε φύγει νωρίτερα» ανέφερε ο έλληνας αθλητής.

«Ευχαριστώ για όλα»

Πράγματι ο πρωταθλητής μας όπως αποκάλυψε στο MEGA, σκέφτεται να συνεχίσει και γιατί όχι να τον δούμε και στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες με πιο ισχυρό όπλο την αγάπη του κόσμου.

«Ήδη με έχουν κάνει να σκέφτομαι να κάνω λίγο υπομονή ακόμα και να συνεχίσω. Ευχαριστώ για όλα».

Ως περιφερειάρχης και πρόεδρος του Iατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο Γιώργος Πατουλης ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την ιατροφαρμακευτική κάλυψη του 30χρονου πρωταθλητή.