Ο λογαριασμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ΄ ομολογίαν δράστη στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, παρότι ήταν στον «αέρα» όλο το διάστημα από την ημέρα της δολοφονίας της Καρολάιν και έπειτα, πλέον δεν είναι ενεργός.

Συγκεκριμένα όποιος επιχειρήσει να επισκεφθεί τον λογαριασμό «flying.babis» λαμβάνει μήνυμα πως η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη και πως ενδεχομένως να έχει διαγραφεί.

Ο λογαριασμός συνέχιζε να είναι διαθέσιμος και μετά από την ομολογία του που οδήγησε στην προφυλάκισή του, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να μπαίνουν και να ξεσπούν κατά του συζυγοκτόνου.

Οι απειλές στην «ψυχολόγο»

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού δήλωσε ότι κάποιος απείλησε τη ζωή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», το αμέσως επόμενο διάστημα από τη δολοφονία της Καρολάιν από τον συζυγοκτόνο στα Γλυκά Νερά, η Ελένη Μυλωνοπούλου δεχόταν ανώνυμα απειλητικά για τη ζωή της τηλεφωνήματα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα απειλητικά τηλεφωνήματα δεν είναι ξεκάθαρο αν έχουν πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ή από κάποιο άλλο πρόσωπο.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου επιβεβαιώνει πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια, πράγμα που δείχνει ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας περιέγραψε στην Αστυνομία γεγονότα που την έκαναν να πιστέψει πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση. Ένα από αυτά ήταν η πλήρως αντιφατική περιγραφή των δύο για τη σχέση τους. Μάλιστα, η κυρία Μυλωνοπούλου υποστηρίζει ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Κάρολαϊν ξέσπασε σε λυγμούς, όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους και ουσιαστικά της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό τον πλήρη έλεγχο του συζύγου της.

«Η Καρολάιν μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της μετά από λίγο πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος», ανέφερε η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η δολοφονημένη κοπέλα έδειχνε φοβισμένη και όση ώρα της μιλούσε συνεχώς ρωτούσε αν οι πόρτες είναι κλειστές και ακούγονταν έξω όπου καθόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το παιδί, ενώ είχε εκφράσει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι. Εξάλλου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να περιγράφει πως κατά την επαγγελματική της άποψη, η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο αλλά σιχαινόταν το άτομο.