Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στην Νέφτσι Μπακού και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πέρασε στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Λουντογκόρετς.
Το πρώτο παιχνίδι με την βουλγάρικη ομάδα θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (3/8) στο Καραϊσκάκη και θα ξεκινήσει στις 22:00, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην έδρα της Λουντογκόρετς, μια εβδομάδα μετά (10/8) και θα ξεκινήσει στις 21:00.
Μια μέρα πριν την πρώτη μάχη με την βουλγάρικη ομάδα, θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League.
Οι Ερυθρόλευκοι θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών και εάν αποκλείσουν την Λουντογκόρετς, θα αντιμετωπίσουν είτε κάποιον νικητή ζευγαριού είτε την πρωταθλήτρια Δανίας, Μπρόντμπι.
Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού:
Νικητής ζευγαριού Κλουζ (Ρουμανία) – Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία)
Νικητής ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία)
Νικητής ζευγαριού Μάλμε (Σουηδία) – Ρέιντζερς (Σκωτία)
Μπρόντμπι (Δανία)

- Κρούσματα μηνιγγίτιδας σε κολλέγιο της νότιας Αγγλίας – Ένας φοιτητής έχασε τη ζωή του, δύο νοσηλεύονται
- Σε νέα υψηλά η Wall Street με ώθηση από τον τεχνολογικό τομέα – Οι επενδυτές «ζυγίζουν» τα αποτελέσματα του Πεκίνου
- Eurovision 2026: Σκληρή κριτική στην Antigoni στα social media μετά την εμφάνισή της






