Ο ξυλοδαρμός του 15χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης είχε προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, με τη μητέρα του νεαρού να δηλώνει ότι θα έδινε ακόμα και αμοιβή για να βρεθούν οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, δύο από τους δράστες είναι πλέον γνωστοί στην Αστυνομία από το βράδυ της Δευτέρας 26/7, καθώς ταυτοποιήθηκε πως συμμετείχαν στην άγρια επίθεση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει σύλληψη, αλλά μόνο ταυτοποίηση γιατί δεν προέκυψε στα πλαίσια του αυτόφωρου. Αυτό συνέβη καθώς έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από την τέλεση της πράξης, σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο.

Πρόκειται για δύο ανήλικους νεαρούς, 16 και 17 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ευόσμου και ομολόγησαν πως είναι ανάμεσα στους δράστες της άγριας επίθεσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο ανήλικοι υποστήριξαν πως δεν χτύπησαν τον 15χρονο για να του αποσπάσουν το κινητό, αλλά γιατί πίστεψαν πως τους φωτογράφιζε και τους κοιτούσε περίεργα, ενώ φέρεται να συμμετείχε ακόμα ένα άτομο.

Δείτε το σχετικό βίντεο