Μια πραγματική τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες (23/7) το απόγευμα στην Καβάλα, καθώς τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους πριν από γάμο.

Το δυστύχημα συνέβη σχεδόν έξω από το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου»  με αποτέλεσμα ένας πατέρας βρέφους και μία μάνα με τον γιο της να χάσουν τη ζωή τους.

Ο γάμος στην Καβάλα εξελίχτηκε σε τραγωδία, όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να παρασύρει πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διασκέδασης.

Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους ο οδηγός της μηχανής και 2 ακόμα άτομα – σύμφωνα με την ΕΡΤ μητέρα και γιος- που φέρονται να περίμεναν στο πεζοδρόμιο την είσοδό τους στο γλέντι του γάμου, ενώ έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον τρία άτομα ακόμη.

Τραγική ιστορία

Στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό συμβάν υπάρχει κέντρο δεξιώσεων και βρίσκονταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι με αποτέλεσμα να υπήρχαν πολλά άτομα επί του πεζοδρομίου που τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα περίμεναν να εισέλθουν στο μαγαζί.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός οδηγός της μηχανής που σκοτώθηκε ακαριαία είναι από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο να το βαφτίσει τον επόμενο μήνα.

Οι δυο άλλοι νεκροί, μια μητέρα με το γιο της, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή τη στιγμή, προέρχονταν από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι του γάμου.