Μια συνέντευξη της Μάγδας Τσέγκου που είχε γίνει στα μέσα της σεζόν και δεν προβλήθηκε, παίχτηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται”. Στη συνέντευξη αυτή, η γνωστή δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετώπισε λόγω της έντονης πίεσης που αντιμετώπισε την περίοδο που δούλευε στην τηλεόραση.

«Είχα αυτοάνοσο νόσημα εξαιτίας του στρες και της πίεσης που μου προκάλεσε η τηλεόραση. Είχα νευραλγία τριδύμου. Είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια στους ανθρώπους και ο πόνος της είναι ο τρίτος κατά σειρά πόνος στο ανθρώπινο σώμα. Είναι σαν να σε χτυπάει ρεύμα στο πρόσωπο, στο κεφάλι. Για δέκα δευτερόλεπτα δεν υπάρχεις, ο πόνος είναι σαν να σου βάζουν κατσαβίδι μες στο μάτι» σημείωσε αρχικά η Μάγδα Τσέγκου στην εκπομπή του Alpha και συνέχισε,

«Έξι μήνες δεν μπορούσα να φάω κρέας. Οι πόνο ήταν φρικτοί. Δεν μπορείς να πλύνεις τα δόντια σου, δεν μπορείς να ακουμπήσεις το πρόσωπο σου. Σαν να χτυπάει ρεύμα σε κάθε τι που ακουμπάει πάνω στο πρόσωπο. Έκανα δυο χρόνια να το ξεπεράσω αυτό. Πολλές φορές με έπαιρναν λιπόθυμη από τους πόνους».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από