Η Αγγλία προηγείται με 1-0 απέναντι στην Ιταλία, με τον Λουκ Σο να σκοράρει μόλις στο δεύτερο λεπτό του μεγάλου τελικού στο Γουέμπλεϊ.
Ο Λουκ Σο σκόραρε τη στιγμή που το ρολόι έδειχνε 1 λεπτό και 57 δευτερόλεπτα σε ένα γκολ που γράφει ιστορία: είναι το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των τελικών EURO.
Μάλιστα αυτό το γκολ του Σο είναι το πρώτο που σημειώνει στην καριέρα του με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας.
Παράλληλα, ο Λουκ Σο γίνεται ο πρώτος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σκοράρει σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
- Το Ισραήλ βομβάρδισε ξανά τη Βηρυτό – Νεκρό ανώτερο στέλεχος της Χεζμπολάχ
- «Προνόμιο να μπορεί κανείς να επιλέξει τη στιγμή που θα πει αντίο» – Στη δημοσιότητα φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του Έπσταϊν
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνομιλίες Γουίτκοφ με τον επικεφαλής του ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας






