Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός της νέας γενιάς που το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από τον ρόλο της Ζωρζέτ στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η σχέση της με τον γνωστό σεφ και κριτή του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μετρά αρκετούς μήνες και οι δυο τους απολαμβάνουν να κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί, όπως η ελεύθερη πτώση πριν από μερικές εβδομάδες.

Μεγάλη κοινή τους αγάπη όμως είναι το ραδιόφωνο και συγκεκριμένα το Samano Radio, o γνωστός διαδικτυακός ραδιοσταθμός που διατηρεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και στον οποίο παρουσιάζει εκπομπή η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Συχνά πια μάλιστα δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στο Instagram.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες μέσα από τις οποίες μας σύστησε τον «τίγρη», ένα αξιολάτρευτο γατάκι.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση της κέρδισε χιλιάδες likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της Χρύσας Μιχαλοπούλου.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες φωτογραφία που δημοσίευσε η Χρύσα Μιχαλοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: