Οργισμένος και ζητώντας απόδοση δικαιοσύνης με ισόβια στον δολοφόνο της κόρης του εμφανίζεται ο πατέρας της Καρολάιν,  Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος μίλησε για το στυγερό έγκλημα στη Γλυκά Νερά.

Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά παραμένει μια υπόθεση ανοιχτή με πολλά αναπάντητά ερωτήματα.

Οι δηλώσεις μάλιστα του Ντ. Κράουτς δεν μπορούν να περάσουν ασχολίαστες, καθώς o ίδιος αφήνει υπόνοιες μιλώντας στο MEGA σε παράνομες δραστηριότητες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου υποστηρίζοντας ότι εάν η Καρολάιν το γνώριζε σίγουρα θα το ανέφερε.

«Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν».

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», τόνισε.

Το κίνητρο της δολοφονίας

Παρά την ομολογία του 32χρεονου πιλότου, υπάρχουν ακόμα πολλά κενά στο παζλ του εγκλήματος.

Ένα από τα ζητήματα που έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας έχει να κάνει με την οικονομική σχέση που είχε ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος με την οικογένεια του θύματος.

Ο 12ος ανακριτής ερευνά οικονομικές διαφορές που ενδεχομένως είχαν μεταξύ τους, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Κάρολαϊν, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι η οικογένεια της έβαζε βαθιά το χέρι στην τσέπη και τους βοηθούσε οικονομικά, ενώ έχει δοθεί εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος για άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών και των δύο, προκειμένου να ερευνηθεί ποια ήταν η οικονομική κατάσταση του καθενός και τι συναλλαγές πραγματοποιούσαν.

Επιπλέον, θα ερευνηθούν οι λεπτομέρειες της αγοράς του οικοπέδου στο Πικέρμι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που έγινε μόλις πέντε ημέρες πριν από τη δολοφονία της Κάρολαϊν, και μάλιστα με την… ενίσχυση των 20.000 ευρώ που του έδωσε η πεθερά του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, αποκάλυψε ότι έξι μέρες πριν τη δολοφονία της 20χρονης ο συζυγοκτόνος αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο στο Πικέρμι και μάλιστα με χρήματα που είχε πάρει από την πεθερά του.

Οι νέες μαρτυρίες που «καίνε» τον πιλότο

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος παρακολουθεί καθημερινά όλες τις εξελίξεις και τα δημοσιεύματα που τον αφορούν. Σε ένα από τα τελευταία είδε τον καπετάνιο του σκάφους, που τον μετέφερε από την Αλόννησο στη Σκιάθο, μαζί με τους αστυνομικούς, να περιγράφει τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν, στα μέσα του περασμένου μήνα.

Ήταν λίγο μετά το μνημόσυνο της Καρολάιν. Όταν ο ίδιος αγκάλιαζε τη μητέρα της και εμφανιζόταν συντετριμμένος. Λίγες μόνο ώρες πριν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ και ομολογήσει το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

Πίσω από τις κάμερες, όπως υποστηρίζει ο καπετάνιος του επίμαχου σκάφους, ο πιλότος κάθε άλλο παρά απαρηγόρητος ήταν.

Όλα αυτά την ώρα που ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν υποστηρίζει ότι 6 μέρες πριν τη δολοφονία, ο 33χρονος αγόρασε οικόπεδο στο Πικέρμι και -όπως λέει- το έγραψε στο όνομά του, αν και τα χρήματα είχε δώσει η πεθερά του.

Η αγορά στοίχισε 55.000 ευρώ: ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε προκαταβολή 3.000 ευρώ και μετέπειτα έφερε τραπεζική επιταγή με το υπόλοιπο των 52.000. Ωστόσο, από αυτά τα 50.000 τα έδωσε η μητέρα της Καρολάιν.